Utdanningsmesser

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg er januar travel som … som … noe kjempetravelt noe! På jobb består dagene av opprydding i og katalogisering av pensumbøker, hyllerydding, innkjøp, Forskdok-registrering, deltakelse på utdanningsmesser, og for første gang: min egen praktikant fra bibliotekutdanningen.

Bissi, men morsomt!

Jeg har bare deltatt på to av messene i år, men kjenner at det holder faktisk. Det er utrolig morsomt å stå på stand, men jeg har rett og slett ikke tid til å være borte tre dager i uken i mange uker. Biblioteket mitt er lite og de andre i administrasjonen kan fint ta seg av det mest kritiske i noen dager, men det er MITT bibliotek – og jeg blir litt unau av å ikke være tilstede selv. (Mine – MINE I tell you! Mwahaha! *host*)

Årets NITH-stand er hvit, blå og fresh – og veldig, veldig kul. Vi har fått masse oppmerksomhet, på Hamarmessa var det en stund jeg og en av studentene som er med ble skviset langt ut på gulvet utenfor standen, det sto folk på hver eneste cm der inne.

Under ser du bilde av standen, med to av studentene – som også er Facebookfaddere for henholdsvis Digital markedsføring og Programmering (Karianne ble tilogmed kåret til årets Javababe i fjor). Vi reiser rundt med tre pc’er og en mac, og på høyresiden står en storskjerm med webkamera til bruk med våre fancy-smancy visittkort.  (Til sammenligning – her er fjorårets stand):